Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Va rugam sa parcurgeti integral documentul si sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare a platformei online a proiectului ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, denumita in continuare "Platforma".

Este site-ul oficial al proiectului „ACASA - Antreprenoriat Creativ Adaptat Societatii Actuale”. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman, in perioada 22 septembrie 2017 – 22 septembrie 2020.

Folosirea platformei  (denumit in continuare „platforma”) presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor expuse mai jos.

Termenii si Conditiile de utilizare a platformei pot fi schimbate in orice moment de catre Administrator, fara notificarea prealabila a Utilizatorilor acestuia. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea platformei; accesarea sau vizitarea in continuare a platformei, a oricarei pagini din aceasta, precum si a oricarei componente a acesteia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Prin inscrierea pe platforma online a proiectului ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE acceptati in mod expres si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezente, devenind Parte a acestui Acord alaturi de consortiul de parteneri ai proiectului, format din Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Asociația "INSTITUTUL PENTRU PARTENERIAT SOCIAL BUCOVINA", Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a județului Vaslui si Arthis - Belgisch-Roemeens Cultureel Huis. Obtineti astfel dreptul de utilizare temporara a unui cont aferent cursurilor online deschis pe www.businessacasa.ro dupa confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca beneficiar al proiectului.

Daca NU sunteti de acord cu Termenii si Conditiile aici mentionate, refuzati sa deveniti parte a acestui Acord. In acest caz, alegeti sa NU accesati Platforma si/sau sa parasiti "Platforma". Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi dintre acestea, dupa cum sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea platformei; accesarea sau vizitarea in continuare a platformei, a oricarei pagini din aceasta, precum si a oricarei componente a acesteia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Vizitarea si accesarea de catre utilizatori si de catre orice persoane a "Platforma"-ului, cu utilizarea corespunzatoare a Platformei, se poate face numai in 2 modalitati: (i) ca membru inregistrat (atunci cand persoana respectiva a mai vizitat "Platforma"-ul si s-a inregistrat ca membru) si (ii) ca vizitator.

TERMENI DE UTILIZARE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI

Termenii de Utilizare a Serviciilor (denumiti in continuare Acordul) reprezinta un acord legal intre dumneavoastra si consortiul de parteneri care implementeaza proiectul ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE cu privire la utilizarea acestei Platforme, fiind inteles si acceptat a fi echivalent unui contract semnat de catre parti in cazul acceptarii Acordului.

Continutul si elementele de grafica, intreg continutul in format text si orice alte materiale ale platformei www.businessacasa.ro inclusiv, dar fara a se limita la acestea, transmise sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe platforma, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de platforma) apartin consortiul de parteneri ai proiectului, format din Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Asociația "INSTITUTUL PENTRU PARTENERIAT SOCIAL BUCOVINA", Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a județului Vaslui si Arthis - Belgisch-Roemeens Cultureel Huis.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care consortiul de parteneri ai proiectului, format din Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Asociația "Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina", Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a județului Vaslui si Arthis - Belgisch-Roemeens Cultureel Huis le detine asupra/in legatura cu platforma-ul, continutul acestuia, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii continutului platformei.

Orice persoana care comunica in orice mod informatii ori materiale catre sau prin intermediul platformei isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre platforma, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea consortiul de parteneri ai proiectului, format din Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Asociația "INSTITUTUL PENTRU PARTENERIAT SOCIAL BUCOVINA", Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a județului Vaslui si Arthis - Belgisch-Roemeens Cultureel Huis, ci numai raspunderea persoanelor respective.


SERVICII SI INREGISTRARE

Platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE asigura: 

  • Inscrierea potentialilor beneficiari in proiect;
  • Derularea unui program de formare in antreprenoriat, pentru dobandirea competentelor si aptitudinilor necesare deschiderii unei afaceri;
  • Organizarea unui concurs de planuri de afaceri la care au acces participanti din toate cele 7 regiuni mai putin dezvoltate ale Romaniei, mai putin Regiunea Bucuresti - Ilfov;
  • Oferirea unui pachet de informatii utile pentru infiintarea afacerilor de catre orice persoana interesata, precum si consultana de specialitatee si mentorat pentru participantii la cursurile de formare;
  • Oferirea unui pachet de post-asistenta pentru afacerile nou-infiintate in vederea asigurarii viabilitatii afacerilor.

Serviciile sunt accesibile oricarei persoane cu varsta intre 18 ani si 64 de ani, care a fost aprobat ca participant in proiect si care intentioneaza sa infiinteze o afacere in mediul urban. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil de acuratetea datelor furnizate, de faptul ca indepliniti conditiile de varsta anuntate si ca sunteti competent si capabil sa respectati Acordul.

Inregistrarea presupune furnizarea unor date complete si reale, necesare inregistrarii ca participant la proiect.

Completarea formularelor de inscriere si inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere. - 

Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu platformei ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE sau consortiului de parteneri care implementeaza proiectul. Utilizatorii platformei isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca vizitatori, utilizatorii respectivi accepta ca ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE sa utilizeze si sa prelucreze datele cu caracter personal si/sau confidential transmise catre platforma  ori catre ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Furnizarea de date incomplete sau nereale conduce la neacordarea / suspendarea / anularea de catre ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE a dreptului de utilizare a platformei.

Pe toata durata de utilizare a contului, sunteti singurul responsabil pentru activitatile derulate sub contul dumneavoastra. Este strict interzisa divulgarea datelor contului de Utilizator si Parola  catre un tert. Utilizarea contului dumneavoastra de catre o terta parte, conduce la inchiderea imediata a contului si pierderea dreptului de accesare a Platformei si inceetarea calitatii d participant la proiectul ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE.

DREPTURI DE AUTOR SI LICENTA

Serviciile, informatiile si materialele existente pe Platforma  ca parte a Serviciilor, incluzand, fara a limita, logo-ul documentele, materialele video, audio, aplicatiile, testele, articolele, grafica, instrumentele, orice fisiere, denumite in continuare “Continutul”, sunt si raman proprietatea platformei ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE si a colaboratorilor sai si sunt protejate de drepturi de autor.

RESTRICTII IN UTILIZAREA SERVICIILOR SI CONTINUTULUI

Utilizarea Serviciilor si Continutului se face doar cu respectarea legilor aplicabile si termenilor / conditiilor mentionate in Acord. Exceptand situatiile in care obtineti acordul scris al platformei ACASA_ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, este strict interzis:

a) sa publicati, reproduceti, reformulati, multiplicati, distribuiti catre o terta parte Continutul sau parti din Continut;

b) sa utilizati Serviciile si Continutul in alte scopuri decat pentru instruirea dumneavoastra personala;

c) sa permiteti altei persoane utilizarea Serviciilor si a Continutului prin accesarea contului dumneavoastra;

d) sa dezactivati masurile de securitate ce protejeaza Serviciile / Continutul;

e) sa utilizati Serviciile intr-o maniera care ameninta integritatea, performanta sau disponibilitatea acestora;

f) sa stergeti, eliminati ori sa ascundeti insemnele privind dreptul de proprietate din orice sectiune a Serviciilor si Continutului.

Utilizatorii platforma -ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea unor facilitati oferite de platforma , precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar consortiul de parteneri care implementeaza proiectul ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE nu are, in acest caz, nici o raspundere.

Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat reprezentantii platformei ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator au ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

PLATA

Toate materialele si modulele de curs sunt gratuite, utilizatorii nu trebuie sa plateasca nimic, nimanui pentru accesul la Platforma sau pentru parcurgerea modulelor de training online la care dobandeste acces. De asemenea, consultanta antreprenoriala oferita prin proiectul ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, on-line sau offline este gratuita.


DURATA / INCHIDEREA CONTULUI

De la momentul crearii, dreptul de acces la Platforma ramane valabil pana la finalizarea participarii dumneavoastra la proiect, ori pana cand dumneavoastra decideti sa-l inchideti sau, dupa caz, pana la o data la care ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE il inchide potrivit prevederilor Acordului.


Dreptul de a utiliza contul creat inceteaza automat la incalcarea de catre dumneavoastra a prevederilor Acordului sau a oricarui alt contract semnat intre oricare dintre membrii consortiului de parteneri care implementeaza proiectul ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE si utilizatori. In acest caz dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru toate cheltuielile aferente contului si dupa inchiderea lui, platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE nu este responsabil de pierderile de date ori informatii cauzate de inchiderea contului dumneavoastra.

SERVICII INTERACTIVE

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Platforma  ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea platformei ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii Platformei sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe Platforma ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale Platformei, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul Platformei sunt proprietatea proiectului ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin, se creaza si vor ramane ale platformei ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Platforma ori catre partenerii care implementeaza proiectul ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere, catre Platforma  ori catre a informatiilor ori materialelor respective. Platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE poate folosi orice material introdus pe platforma in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care Platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Este interzisa postarea de materiale de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii Platformei ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe Platforma ori oferite de acesta.

Utilizatorii Platformei inteleg si accepta ca ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE utilizeaza "cookies" si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a determina o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din platforma  ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea platforma -ului ori alte date care permit ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE prestarea serviciilor in cele mai bune conditii.

Utilizatorii Platformei inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, Platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE are dreptul de a le expedia periodic un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori e-mail-uri care pot contine materiale promotionale oferite de catre terte persoane.

Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe platforma  ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" ori "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.

Este interzisa, de asemenea, utilizarea oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii Platformei sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

Utilizatorul platformei NU va incerca sa colecteze resurse financiare sau materiale in nume propriu prin intermediul , Nu va crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului platformei, Nu va organiza in cadrul www.businessacasa.ro sisteme de tip multi-level marketing, Nu va manifesta un comportament nepotrivit sau ofensator si nu va posta mesaje menite sa provoace reactiile agresive ale celorlalti utilizatori. In cazul in care sunteti provocat/jignit, va rugam sa semnalati administratorii site-ului prin intermediul mail-ului: acasa@aevb.ro. 


RESPONSABILITATE PRIVIND GARANTIA SERVICIILOR

Platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE nu isi asuma obligatia asupra asimilarii de catre Utilizatori a informatiilor prezentate pe Platforma. Sunteti singurul responsabil pentru orice intarziere / pierdere datorata accesarii / utilizarii Continutului / Serviciilor / Platformei, incluzand pierderile de Continut prin coruperea fisierelor, probleme hardware, inabilitatea dumneavoastra de utilizare a Continutului sau pentru orice tip de incompatibilitate.

Fiecare dintre partenerii proiectului (Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Asociația "INSTITUTUL PENTRU PARTENERIAT SOCIAL BUCOVINA", Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a județului Vaslui si Arthis - Belgisch-Roemeens Cultureel Huis) depune eforturi pentru ca toate informatiile de pe platforma-ul  sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, Administratorul va incerca corectarea acestora. 

Un document disponibil pe platforma nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial.

Consortiul de parteneri ai proiectului, format din Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Asociația "INSTITUTUL PENTRU PARTENERIAT SOCIAL BUCOVINA", Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a județului Vaslui si Arthis - Belgisch-Roemeens Cultureel Huis nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe platforma. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul platformei pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere. Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei consortiul de parteneri ai proiectului, format din Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna, Asociația "INSTITUTUL PENTRU PARTENERIAT SOCIAL BUCOVINA", Camera de Comerț, Industrie si Agricultura a județului Vaslui si Arthis - Belgisch-Roemeens Cultureel Huis de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile partenerilor proiectului, impuse de lege.


LINK CATRE TERTI

Platforma poate contine linkuri care platforma -uri controlate de catre terte parti. Sunteti de acord ca platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE nu este responsabila de functionarea, disponibilitatea si Continutul acestora.

ACTUALIZAREA ACORDULUI

Cand se impune, platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE actualizeaza conditiile Acordului si posteaza varianta actualizata. Este responsabilitatea dumneavoastra sa reparcurgeti Acordul si sa va informati asupra schimbarilor aparute. Continuarea utilizarii Serviciilor semnifica acordul dumneavoastra privind actualizarile publicate. Noua versiune o inlocuieste pe cea veche si cuprinde intregul Acord intre dumneavoastra si membrii consortiului de parteneri care implementeaza proiectul ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE privind Serviciile, Continutul si Platforma.

NOTIFICARI GENERALE

Utilizand Serviciul, consimtiti comunicarea electronica cu platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE cu privire la cont, Servicii si Continut. Sunteti de acord ca orice mijloc de comunicare electronica utilizat de platforma ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE in relatia cu dumneavoastra satisface cerintele legale. Orice neintelegere privind prezentul Acord se solutioneaza pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, diferendul se va transmite spre solutionare instantelor competente material din Municipiul Bucuresti.

Abtinerea platformei ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE de a actiona intr-o imprejurare speciala nu semnifica renuntarea acestuia de a actiona in situatii similare si nici renuntarea la acel drept.

CONTACTARE ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la Acord, Servicii, Continut sau Platforma, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre Asociatia Europeana pentru o Viata mai Buna (Liderul consortiului de parteneriat), este operator de date cu caracter personal înregistrat în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu nr. 18116. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet, in cadrul pproiectului ACASA - ANTREPRENORIAT CREATIV ADAPTAT SOCIETATII ACTUALE.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Autoritatea de Management pentru POCU.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata Asociatiei Europene pentru o Viata mai Buna, transmisa cu confirmare de primire la adresa de email acasa@aevb.ro si/sau office@aevb.ro